بیزینس آکادمی: برخلاف تصور بسیاری از ما برای یادیگری برنامه نویسی حتما نیاز نیست، شاگرد اول ریاضی کلاستان باشید و یا برای برنامه نویس شدن نیازی به چند مانیتور به همراه یک سیستم خفن ندارید. در واقع اکثر ملوزماتی که شما برای یادگیری این حرفه خاص نیاز دارید، در درون شما نهفته شده است.
در ادامه این مقاله سعی داریم تا به شما به صورت دقیق بگوییم که نکات مهم قبل از شروع برنامه نویسی چه چیزهایی هستند و بهتر بوده چه مهارت هایی را بلد باشید. پس تا آخر این مطلب با سایت بیزینس آکادمی همراه باشید.
برنامه نویسی به بیانی ساده
برنامه نویسی به فرآیندی میگویند که در آن با استفاده از زبانهای مختلف برنامه نویسی اقدام به طراحی دستورالعمل برای کامپیوتر میکنیم. در اصل این دستورالعمل ها در وبسایتها، نرم افزارها و… استفاده میشوند، که در نهایت موجب راحتی کاربران در دسترسی به امکانات مختلف میشوند.
زبان هایی که برای برنامه نویسی در دنیا وجود دارند، به دو دسته کلی سطح بالا و سطح پایین تقسیم میشوند. هرچه زبان برنامه نویسی سطح پایین تر باشد کارکردن با آن کمی سختتر میشود و هرچه سطح بالاتر باشد به راحتی میتوانیم با دستور و قوائد زبان برنامه نویسی آشنا شویم.
نیازهای یادگیری برنامه نویسی
قبل از اینکه نکات مهم قبل از شروع برنامه نویسی را بدانیم، باید برخی مهارت ها و توانایی ها را در خود پرورش دهیم. این مهارت ها و تواناییها به ما کمک میکنند، تا فرآیند یادگیری برنامه نویسی خود را بسیار تسریع کنیم و در سریعترین زمان ممکن این مهارت را در خود تقویت کنیم.
هدف گذاری برای یادگیری برنامه نویسی
مهمترین پیشنیازی که شما برای یادگیری برنامه نویسی و یا هر مهارتی مانند یادگیری وردپرس، سئو و… باید داشته باشید، داشتن هدف است.
شما در اصل باید در ابتدا به این سوال خود به صورت کامل پاسخ دهید، که چگونه یادگیری برنامه نویسی را باید شروع کنم؟ داشتن هدف و دانستن اینکه چطور باید هدف را اجرا کرد بسیار مهم بوده؛ چرا که در این صورت ما میتوانیم یک نقشه راه را به صورت درست داشته باشیم.
داشتن هدف حتی به شما کمک میکند، تا سختیهای راه نیز برایتان بسیار هموار تر شود. شما با استفاده از هدف بوده، که میتوانید چندین روز برای حل یک مسئله وقت بگذارید و به همین دلیل بسیار توصیه میکنیم، قبل از شروع یادگیری برنامه نویسی حتما اقدام به هدف گذاری و چگونگی رسیدن به هدف کنید.
کمی زبان انگلیسی
متاسفانه برخی از مدرسان برنامه نویسی برای جذب مخاطب و فروش بیشتر میگویند شما برای برنامه نویسی به زبان انگلیسی احتیاج ندارید؛ ولی اجازه دهید، کمی با شما رک باشیم. برنامه نویسی یکی از زندهترین علم های روز دنیا به شمار میآید و طبیعی است، که شما برای پیشرفت در این حوزه همواره باید در رصد اخبار و یادگیری باشید.
درست به همین دلیل شما نیاز دارید تا زبان انگلیسی را تا حدی بلد باشید؛ چرا که تمامی آموزشهای جهان در ابتدا به زبان انگلیسی منتشر میشوند.
شما از زبان انگلیسی تنها برای آموزش استفاده نخواهید کرد، بلکه برای رفع اشکال نیز شما به زبان انگلیسی احتیاج دارید. حقیقت این بوده، که در برنامه نویسی قرار است به مشکلات بسیار زیادی برخورید و برای حل این مشکلات باید اقدام سرچ کردن در موتورهای جستجو کنید.
ولی متاسفانه منابع فارسی کافی نیستند و در آخر مجبور هستید که از منابع انگلیسی مانند stackoverflow کمک بگیرید.
آشنایی با کامپیوتر
یکی دیگر از نکات مهم قبل از شروع برنامه نویسی، علاوه بر مطالب گفته شده این است، که شما نیاز دارید با کامپیوتر نیز آشنایی داشته باشید. شما باید بتوانید در کامپیوتر هر برنامهای را نصب کنید و یا پوشههای خود را مدیریت کنید.
نقشه راه برنامه نویسی
پس از اینکه با نکات مهم قبل از شروع برنامه نویسی آشنا شدید، لازم بوده که تا حدودی با نقشه راه برنامه نویسی نیز آشنا شوید. در ابتدا لازم است که انتخاب کنید در کدام حوزه میخواهید فعالیت کنید.
برای مثال میخواهید برنامه نویسی وب را شروع کنید؟ و یا برنامه نویسی اپلیکیشن؟ بدیهی است، که هرکدام از این مسیرها نقشه راه بسیار متفاوتی با یکدگیر دارند.
پس از انتخاب حوزه مد نظرتان باید اقدام به تصمیم گیری برای یادگیری زبان برنامه نویسی کنید. البته توجه زیادی داشته باشید، که زبان برنامه نویسی مورد انتخاب شما زیاد مهم نیست؛ چرا که شما اگر به مفاهیم هر زبان برنامه نویسی مسلط شوید، به راحتی میتوانید هر زبان دیگری را یاد بگیرید.
پس از انتخاب زبان برنامه نویسی مورد نظرتان باید اقدام به شروع یه کورس آنلاین از سایتهایی مانند: یوتیوب، کورسرا و… کنید. معمولا شما میتوانید به راحتی هر زبانی را که انتخاب کردید به صورت رایگان یاد بگیرید و در حقیقت اصلا نیازی به هیچ کلاسی ندارید. تنها کاری که باید بکنید این بوده که به چنلهای یوتیوب سر بزنید و در این چنلها اقدام به سرچ کردن آموزش درباره زبان برنامه نویسی مد نظرتان کنید.
در آخر توصیه میکنیم که زیاد وارد حلقه آموزش دیدن نشوید و از این شاخه به آن شاخه نکنید و پس از کسب کمی اطلاعات درباره مهارت مورد نظرتان اقدام به کارآموزی کنید تا مهارتهای خود را بسیار افزایش دهید.
سخن آخر
برنامه نویسی جزو مهارتهایی به شمار میآید، که بسیار خواهان زیادی دارد و پیش بینی میشود درآینده نیز طرفداران بسیار زیادی داشته باشد. شما با یادگیری این مهارت به راحتی میتوانید، اقدام به کسب درآمد کنید. البته توجه داشته باشید که یادگیری این مهارت مستلزم دانستن برخی از پیشنیازها است، از این رو در این مطلب به معرفی نکات مهم قبل از شروع برنامه نویسی پرداختهایم.
I am truly thankful to the owner of this web site who has shared this fantastic piece of writing at at this place.
I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav
Awesome! Its genuinely remarkable post, I have got much clear idea regarding from this post