بیزینس آکادمی: به هنگام صحبت از شغل دوم بسیاری فکر میکنند منظورمان کار در اسنپ، تپسی و… است. اما شما به راحتی میتوانید با داشتن یک شغل دوم مناسب و پول ساز درآمدزایی بسیار بیشتری از شغل اول خود داشته باشید و یا حتی شما برای پولدار شدن نیز نیاز به این دارید تا چند شغل همزمان داشته باشید.
اما کدام شغل دوم برای شما مناسب است؟ برای انتخاب شغل دوم شما باید به معیارهای بسیار زیادی درباره آن شغل فکر کنید به همین منظور ما نیز در ادامه به معرفی لیست مناسب ترین شغل های دوم پرداختهایم، تا شما با استفاده از این لیست به راحتی بتوانید مشغول به درآمدزایی شوید.
لیست شغل های دوم مناسب برای تمامی افراد
- نویسندگی
- ادمین سایت
- برنامه نویسی
- راه اندازی آنلاین شاپ
- پشتیبانی تلفن
- حسابداری
- تریدری
- عکاسی و فیلم برداری
- ادمین سوشال مدیا
در ادامه این مطلب به معرفی شغل های دوم به صورت کامل تری خواهیم پرداخت. شما با انتخاب یکی از این شغل های دوم ذکر شده به راحتی میتوانید در خانه کسب درآمد کنید.
نویسندگی
اگر فکر میکنید در نویسندگی مهارت دارید، میتوانید با این مهارت برای خودتان به عنوان یک کارشناس تولید محتوا کار پیدا کنید. اما باید توجه داشته باشید که برای کار کردن در این شغل شما در ابتدا باید مهارتهای خود را بهبود ببخشید.
هم اکنون به علت اینکه کسب و کارهای اینترنتی در دنیا بسیار افزایش پیدا کردهاند، تولید محتوا تبدیل به یکی از پر متقاضیترین شغلهای دنیا شده است. شما به راحتی میتوانید با تولید محتوا و صرف زمانی در حدود 2 الی 4 ساعت در روز ماهانه مبلغی نزدیک به 4 الی 5 میلیون تومان کسب کنید.
اما همانگونه که ما نیز اشاره کردیم شما برای کار در این موقعیت شغلی باید مهارت نویسندگی خود را بسیار افزایش دهید. مطابق گفته سایت hubspot نقشه راه برای یادگیری تولید محتوا انجام دادن مراحل زیر است.
- سرچ کردن در گوگل و تحقیق درباره شغل تولید محتوا، نقش آن در سازمانهای مختلف
- یادگیری نرم افزار word برای نوشتن محتواهای خود درون آن، همچنین شما میتوانید به جای یادگیری ورد از سایت google docs نیز استفاده کنید.
- طریقه نوشتن یک محتوای سئو شده
- یادگیری مقدماتی فتوشاپ برای درج تصاویر در قالبهایی که به شما میدهند.
- شروع به نوشتن کنید.
- در نهایت میتوانید با استفاده از وب سایتهای و کانالهای دورکاری موجود در تلگرام اقدام به تولید محتوا برای دیگران کنید.
ادمین سایت، شغل دوم برای دانشجویان و کارمندان
ادمین وب سایت یکی از کارهای ساده ولی در عین حال با درآمد بالا به شمار میآید. شما تنها مهارتی که برای ادمین شدن نیاز دارید، این بوده که نحوه کارکردن با سیستمهای مدیریت محتوا و درج کردن انواع اطلاعات را یاد بگیرید.
ازآنجا که بسیاری از کسب و کارهای آنلاین ترجیح میدهند، به جای استخدام کردن یک شخص ثابت، نیروی دورکاری استخدام کنند و این نیرو کارهای سایتشان را به صورت دورکاری انجام دهد. در این زمان شما بهترین گزینه به حساب میآیید. اما شما به عنوان ادمین و یا مدیر یک سایت چه وظیفه هایی دارید؟
- آپدیت و فعال کردن افزونهها
- درج اطلاعات محصولات در پنل سایت
- جواب دادن به تیکتهای پشتیبانی و راهنمایی مشتریان
- رفع ایرادات ساده درون سایت
- تغییر قیمت و تاریخ محصولات
- و…
معمولا حقوقی که برای این شغل در نظر گرفته میشود، ثابت بوده و به صورت ماهانه تصفیه میشود. شما میتوانید برای کار کردن بر روی یک سایت به صورت روزانه 4 الی 5 ساعت حقوقی نزدیک به 10 میلیون تومان دریافت کنید.
برای وارد شدن به این حوزه نیز کافی است تا مراحل زیر را به ترتیب طی کنید.
- یادگیری وردپرس و طریقه کارکردن با آن
- یادگیری فتوشاپ و طریقه کارکردن با نرم افزار فتوشاپ
- گشتن به دنبال پروژه در سایت های کاریابی و دورکاری
- مشغول به کار شدن در چند شرکت
برنامه نویسی
یکی از مشاغل بسیار آینده دار و پر درآمد در دنیا برنامه نویسی است. در اصل برنامه نویسی میتواند در ابتدا به عوان یک شغل دوم پردرآمد به حساب بیاید و پس از مدتی حتی جای شغل اول شما را هم بگیرد.
همچنین برنامه نویسی در سطح دنیا نیز بسیار پر طرفدار بوده و بسیاری از شرکتهای معروف دنیا همواره به دنبال استخدام یک برنامه نویس به صورت دورکاری هستند از همین رو این شغل بسیار در جای تا جای جهان طرفدار دارد.
برای ورود به دنیای برنامه نویسی در ابتدا نیاز بوده که به نکات مهم قبل از شروع برنامه نویسی را به صورت کامل بدانید و سپس پس از آن یکی از شاخههای برنامه نویسی را برای ورود خود انتخاب کنید.
پس از انتخاب شاخه مد نظر خود، شما باید اقدام به تحقیق و یادگیری برنامه نویسی در آن شاخه کنید، معمولا توصیه میشود در ابتدا برنامه نویسی وب را شروع کنید تا مطمئن شوید به این حوزه علاقه دارید یا نه؟
راه اندازی آنلاین شاپ
یکی دیگر از شغل های دومی که به عنوان کمک خرج بسیار میتواند موثر واقع شود راه اندازی یک آنلاین شاپ است. در بسیاری از موراد شاید نگران باشید، که شما ایده یا محصولی برای راه اندازی یک آنلاین شاپ ندارید ولی نگران نباشید مشکل نداشتن محصول خود را به راحتی میتوانید با دراپ شیپینگ برطرف نمایید.
البته باید توجه داشته باشید که راه اندازی یک آنلاین شاپ بسیار میتواند سخت باشد و شاید تا چندین ماه شما اصلا فروش نداشته باشید. از این رو در این مسیر شما باید زیادی صبر کنید و از روشهای مختلف مارکتینگ برای جذب مشتری استفاده کنید.
همچنین اگر شما علاقه به داشتن یک آنلاین شاپ دارید باید با تولید محتوا نیز آشنا باشید و با استفاده از تولید محتوای جذاب در پلتفرمهای مختلف مشتریان بیشتری جذب کنید.
پشتیبانی تلفن
هر کسب و کاری که با مشتری سر و کله میزند قطعا به یک پشتیبان تلفن نیز نیاز دارد. در حقیقت یکی از شغل های دوم خانگی که بسیار مناسب برای بانوان به حساب میآید، پشتیبانی تلفن است. البته همیشه این پشتیبانی به صورت تلفنی نبوده و در برخی از شرایط با استفاده از پلتفرمهای آنلاین و چت کردن شما عملیات پشتیبانی تلفن را انجام میدهید.
در هر صورت این شغل به نسبت وظایفی که دارد، میتواند متفاوت باشد. برای استخدام شدن در این موقعیت شغلی نیز باید از کانالهای دورکاری و سایتهای استخدام کمک بگیرید. البته شما میتوانید با مراجعه حضوری نیز این کار را به راحتی انجام دهید.
آیا حساب داری یک شغل دوم به شمار میآید؟
یکی دیگر از شغلهای دومی که به عنوان یک شغل دوم پردرآمد میتوانید از آن کمک بگیرید حسابداری است. هر کسب و کاری نیاز به یک حسابدار دارد و شما با گذراندن دورههای حسابداری در سریعترین زمان ممکن میتوانید استخدام یک شرکت حسابداری شوید.
اصلیترین مزیتی که این شغل دارد این بوده که حسابدارها معمولا آخر هر ماه و یا آخر هر هفته به صورت حضوری به شرکتها مراجعه میکنند.
سخن آخر
امروزه با توجه به شرایط اقتصادی بیشتر اشخاص تمایل دارند تا یک شغل دوم برای امرار و معاش زندگی خود داشته باشند ،از این رو ما نیز در بیزینس آکادمی اقدام به معرفی لیست شغل های دوم کردهایم.
نظرات کاربران